banner

 

Főoldal

Hírek

Eladó nyuszik

Várható almok

Nyuszi lányok

Nyuszi fiúk

Növendékek

Tartás, elhelyezés

Párban vagy egyedül?

Ivartalanításról

Vásárlási információk

Események

Kapcsolat

Vendégkönyv

 

 

 

nyuszi

 

 

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt úgy döntesz, hogy az én tenyészetemből vásárolsz nyuszit, kérlek olvasd el figyelmesen az alábbi fontos információkat.

A nyuszik jó tartási körülmények között akár 10 évig is élhetnek, így jól gondold át, gondját tudod-e viselni élete folyamán. Tudod-e biztosítani azokat a feltételeket, hogy kedvencednek hosszú, boldog, kiegyensúlyozott élete lehessen. Például ha megbetegszik tudod-e vállalni a vele járó költségeket.

Vásárlási szándékodat jelezheted e-mailben vagy telefonon:

az info@sziamitorpekosorru.hu mail címen vagy 06 70 389 40 84 telefonszámon.

Ha éppen nincs olyan színű vagy nemű kisnyuszi amilyet szeretnél lehetőséged van előjegyeztetni. Ez azt jelenti, hogy amikor születik olyan pici, amilyet szeretnél, akkor jelzem Neked.

A kicsiket 4 hetes koruktól tudod először megnézni, előre megbeszélt időpontban. Ekkor már Te is láthatod, képet kaphatsz arról, hogy milyen is az általad kiválasztott kis jövevény.

Ha ekkor úgy döntesz, igen, ő az akit szeretnél, akkor a vételár felét foglalóként kérem, mivel sajnos már nem egyszer tapasztaltam, hogy az utolsó pillanatban mondják vissza.

A nyuszi ára tartalmazza az első kombinált oltást, mely védettséget ad a vérzéses nyúlbetegség és a szúnyogok által terjesztett betegség ellen, mely mind két esetben gyógyíthatatlan. A csöppségek kezelve vannak coccidiózis ellen! Továbbá, amikor elviszed a kis nyuszit, kapsz egy adag tenyésztői tápot.

Ha igényt tartasz rá, kérheted tetoválva, származási lappal, amelynek ára nincs benne a vételárban!

Tenyészetem Budapesten, a XVII. kerületben található. A kicsiket itt lehet megnézni 4 hetes kortól, elvinni pedig 6-8 hetes kortól lehet. Előbb semmi körülmény közt nem lehet elvinni, ez alól nem teszek kivételt, a csöppség érdekében